Nieuws

Let’s introduce: Mystery Pack

Met zoveel talent binnen de dansschool kon het niet uitblijven. Er is een nieuw Selectie team gekozen in de leeftijd van 11-13 jaar. Deze meiden zijn gekozen uit Break-Out en C-Infinity. Het team zal gaan trainen op de maandag van 18.00-19.00 uur onder leiding van Céline Tualena. Afgelopen maandag kwamen zij voor het eerst samen om te trainen en kozen de naam: Mystery Pack!!!!

Mystery Pack & Celine, heel veel succes als team en veel dansplezier! The Legacy bestaat op dit moment uit 16 teams…. And there are more to come .

Processed with Moldiv

Nieuwe docent Modern!

Helaas hebben we afscheid moeten nemen van onze Ballet & Modern docent Manouk Steendam. Door de drukte rondom haaropleiding kan ze de lessen helaas niet meer bij ons geven. Gelukkig hebben we al snel een goede vervangster voor haar weten te vinden en bij deze stellen we Brenda van der Laan aan u voor. Brenda is geen onbekende binnen The Legacy, zij heeft jarenlang in ons succesvolle hiphop demoteam C-Squad gedanst. Ook Brenda doet de dansopleiding bij Lucia Marthas in Groningen. Vorige week heeft ze al een proefles Modern bij ons gegeven en vanaf nu zal zij de vaste Docent Modern zijn. Brenda maakt prachtige choreo’s! Kom gerust eens langs tijdens haar lessen en ervaar het zelf. Brenda, van harte welkom! The Legacy is blij dat jij haar docenten team komt versterken. Succes!

Processed with Moldiv

NIEUW: Streetdance 30+

Nieuw bij The Legacy is de les Streetdance voor volwassenen! Met ingang van woensdag 3 september zal deze les gegeven worden van 20.00-21.00 uur. Iedereen die van dansen houd is van harte welkom!

Dus heeft u altijd al willen dansen of heeft u vroeger gedanst? Kom dan gezellig langs voor een proefles! De lessen worden gegeven door Cheryl en Céline Tualena.

Iedere woensdag avond van 20.00-21.00 uur!

Processed with Moldiv

Legacy Dance Team ook komend seizoen weer de vaste Cheerleaders van de Gasterra Flames

Met trots kunnen wij vertellen dat ook het komende seizoen de danseressen van ons Legacy Dance Team weer bij de basketbal wedstrijden van de Gasterra Flames te bewonderen zijn. Het team juichde afgelopen seizoen de basketballers naar de overwinning, ook komend seizoen zullen ze weer veelvuldig te zien zijn in de Martini Plaza in Groningen.

Flames

Demoteam So-What EUROPEES KAMPIOEN HIPHOP 2014

Demoteam So-What is afgelopen Pinkster weekend voor de 2e keer Europees Kampioen Hiphop geworden in Bottrop Duitsland!!!!!!!

Het team wist zich zaterdag als 1e te plaatsen voor de finale tijdens de voorrondes met 6 tiende punt verschil op de nummer 2. Ze kwamen voor het eerst uit in de Junior Categorie waar ze veruit de jongsten waren.

Zondag was het er op of eronder. Ze hebben gestreden voor de titel. Met maar liefst 8 tiende punt verschil op de nummer 2 werd So-What Europees Kampioen 2014!!!!

So_WhatEK

Succesvol weekend voor The Legacy

We hebben een druk maar super dans weekend achter de rug! Afgelopen zaterdag werden maar liefst 3 teams van ons bekroond tot Noord Nederlands Kampioen, The Future, C-Force en Dynamite mogen deze eervolle titel dragen! Een 2e prijs was er voor So-What, Sensation werd 4e en ACE werd 5e! Helaas vielen 24/7 en B-Wise buiten de prijzen. Ook werd C-Force gepromoveerd van Recreatie 9/11 jaar naar de Selectie 9/11 jaar!

 

Zondag stond in het teken van de Gasterra Flames. ACE en The Future mochten samen met het Legacy Dance Team en de groepen van Veldwijk Winsum OLV Iris Kluin, een mooie show neerzetten tijdens de uitverkochte en sfeervolle wedstrijd. Op de foto zie je The Future die hun mixt rockt voor meer dan 3500 mensen.

26-05-2014

Dansers The Legacy naar China

Het Legacy Dance Team van dansschool The Legacy o.l.v van Cheryl Tualena en Iris Kluin reist op 7 mei af naar China. Het dans team, die de vaste Cheerleaders zijn van de Basketballers Gasterra Flames uit Groningen, zijn voor de derde keer uitgenodigd om te dansen tijdens een groot internationaal basketbal toernooi in de plaats Xuzhou. Zij zullen daar drie dagen achter elkaar de entertainment verzorgen om vervolgens door te reizen naar een naast gelegen plaats en daar ook drie wedstrijden dansen. De gehele reis duurt maar liefst tien dagen. Het team bestaat uit tien danseressen allen afkomstig uit de buurt van Delfzijl.

 

mei-001

Goede prestaties tijdens NK Soneo

Op Paasmaandag werd in theater de Meerpaal in Dronten, de tweede voorronde van het Nederlands Kampioenschap Hiphop Soneo gehouden. So-What, ACE en B-Wise deden hier aan mee. So-What en ACE dansen bij deze bond in dezelfde categorie. De categorie Hiphop Rules 12-16 jaar. B-Wise danst in de categorie Hiphop Rules 14+ waar geen leeftijdsgrens aan zit. Alle drie de teams hebben flink moeten vechten. De concurrentie was groot en het niveau hoog! So-What en ACE werden 2e en 3e!! En B-Wise werd 4e. Een topprestatie van alle drie teams! Op naar de finale dat plaatsvindt op 5 oktober in Zwolle.

thefuture

Succes op Urk voor The Legacy

Afgelopen zaterdag werd op Urk de vierde en laatste voorronde gehouden van het Noord Nederlands Kampioenschap Hiphop/Streetdance. Dansschool The Legacy uit Delfzijl van Cheryl Tualena werd vertegenwoordigd door maar liefst negen teams. De twee jongste teams The Future, leeftijd 6-9 jaar en C-Force leeftijd 10-12 jaar werden in hun categorie verdiend eerste! Top! So-what werd in de categorie demoteams 13-15 jaar tweede en ACE mocht in de categorie demoteams 16-18 jaar ook de tweede prijs in ontvangst nemen. Beide teams zijn dit jaar een leeftijds categorie hoger gegaan. De concurrentie in deze categorieën is erg groot en des te meer is het resultaat geweldig! 24/7 werd in de categorie 12-13 jaar verdiend derde en sprokkelde zo extra punten binnen voor de kwalificatie. Dynamite werd in de categorie recreatie 19+ ook derde en B-Wise in de zwaarste categorie Demoteams 19+ ook mooi derde. Helaas vielen Sensation en No-ID net buiten de prijzen. Door de goede prestaties tijdens de derde voorronde in Sneek en de goede prestaties van het afgelopen weekend hebben acht teams van The Legacy genoeg punten gehaald en zich op deze manier geplaatst voor de Finale van het kampioenschap dat plaatsvindt op 24 mei in Leek.

image

dynamite

Succes voor The Legacy tijdens NNKS in Sneek!

 

Zaterdag 22 maart werd in Sneek de voorronde van het Noord Nederlands Kampioenschap gehouden. Maar liefst negen teams van dansschool The Legacy, onder leiding van Cheryl Tualena, namen hier aan deel.

C-Force werd in een sterk deelnemersveld in de categorie recreatie 9-12 jaar eerste. Dynamite danstte in de categorie recreatie 19+ En werd ook eerste. So-What kwam uit in een hogere categorie Demoteams 13-15 jaar en behaalde hier een mooie tweede prijs. The Future werd in de jongste categorie t/m 8 jaar derde, Sensation werd in de categorie recreatie 16-18 jaar derde. ACE danstte ook een categorie hoger demoteams 16-18 jaar en werd derde en B-Wise danstte in de hoogste categorie demoteams 19+ en werd hier knap vijfde. Helaas vielen 24/7 en NO-ID buiten de prijzen.

Door aan de voorrondes mee te doen en een top 6 positie te behalen kun je je plaatsen voor de finale van het kampioenschap dat plaatsvindt op 24 mei in Leek

bwise

thefuture

4 Teams van The Legacy deden mee in Marum

1920488_283887901767015_1497612254_n

Op zaterdag 15 maart werd in Marum de Streetdance wedstrijd ‘Whats Up’ gehouden. Een super leuke locatie, discotheek de Kruisweg. 4 teams van The Legacy deden hier aan mee. Energize en The Vibe danstten in de categorie t/m 9 jaar. En C-Infinity en Break-Out in de categorie 10-12 jaar.
Alle vier de teams danstten hun wedstrijd mix super strak! Maar de concurrentie was hoog. Helaas vielen de teams niet in de prijzen maar eindigden wel in beide categorieen in de top zes. Een goede prestatie van alle meiden. Op naar de volgende wedstrijd!

foto1

Zilver en brons tijdens voorronde NK

Op zondag 9 februari werd in Theater De Lawei in Drachten, de eerste voorronde voor het Nederlands Kampioenschap Hiphop van Soneo gehouden. Vier teams van The Legacy deden hier aan mee. So-What en ACE danstten in dezelfde categorie. Rules 12-16 jaar. In deze categorie kun je je plaatsen voor EK/WK waardoor het niveau altijd hoog ligt. So-What werd 2e en ACE 3e. Een goede prestatie van beide teams! NO-ID en Sensation danstten in de categorie No Rules 14-17 jaar. Een zware en druk bezette categorie met maar liefst 24 teams. Beide teams eindigden in de middenmoot. Ook zeker een prestatie om trots op te zijn! De volgende voorronde is op 21 april in Dronten.

0002

Benefietavond van So-What GROOT succes!

Op zaterdagavond 1 februari organiseerden de ouders van So-What een Benefietavond, om geld in te zamelen voor het WK in Amerika! Om deze reis mogelijk te maken moet er enorm veel geld opgehaald worden. Er traden 2 bandjes op, The Core en Groove Ally. Het Legacy Dance Team gaf een spetterend optreden en So-What zelf liet natuurlijk zien waarom zij geplaatst zijn voor het Wereld Kampioenschap. De opkomst was groot en er werd in totaal 1110,- euro opgehaald. Via deze weg willen wij iedereen nogmaals bedanken voor de steun!

image-4

De ballet lessen zijn van start gegaan.

De opkomst was groot tijdens de eerste ballet les. De bedoeling was een kennismakings les met ballet en alle leeftijden waren welkom. Iedere maandag van 6 tot 7 uur bieden wij deze les aan. De lessen worden gegeven door de ervaren Manouk Steendam. Iedereen is welkom voor een gratis proefles!

image-3

Legacy Dance Team @ Superbowl event in de 3 gezusters.

De meiden van het LDT waren uitgenodigd door de 3 gezusters in Groningen om tijdens het Superbowl event dat zij organiseerden, de entertainment te verzorgen. De opkomst was groot en de avond die in het teken stond van de American Football was een groot succes.

image-5

Zumba bij dansschool The Legacy

Vanaf woensdag 29 januari zal er iedere woensdag Zumba gegeven worden van 19.00-20.00 door onze Zumba instructrice Céline Tualena. Kom langs voor een gratis proefles! Ook op de maandag geven wij Zumba van 20.00-21.00 door Cheryl Tualena.

image

Ballet bij The Legacy!

NIEUW vanaf 3 februari: BALLET bij Dansschool The Legacy! Op maandag van 6-7 uur onder leiding van de getalenteerde Manouk Steendam! Iedereen is welkom op maandag 3 februari, alle leeftijden, we starten met een proefles om iedereen te laten kennis maken met ballet. Aanmelden hoeft niet van te voren, iedereen is welkom!! Zeg het voort

image

Geslaagde optredens bij Eurocup!

Afgelopen weekend mocht The Legacy de entertainment verzorgen tijdens de Eurocup 2014 in de BredeSchoolNoord in Delfzijl. Zaterdag gaf So-What een spetterende show en zondag het Legacy Dance Team. Complimenten aan de organisatie van de Eurocup voor weer een geweldige en fantastische editie!!

0001

Legacy Dance Team genomineerd!!!

 

De meiden van het Legacy Dance Team zijn genomineerd voor sportteam van het jaar! Een enorme eer voor de meiden. Via deze weg zouden we iedereen willen vragen om te stemmen op het LDT. Stemmen kan via onderstaande link en is simpel en snel! Alvast bedankt!

Succesvolle bijdrage van dansers The Legacy tijdens Benefietavond Serious Request.

Op woensdag 18 december werd in Theater de Molenberg in Delfzijl een Benefietavond georganiseerd voor Serious Request. Met maar liefst 52 dansers hebben we een mooie invulling aan deze avond kunnen geven. ACE, So-What, NO-ID en Modern danstten de sterren van de hemel. Goed gedaan allemaal, teamwork!!

re

Groot succes tijdens laatste wedstrijd van het jaar!!

De laatste wedstrijd van dit jaar was voor The Legacy in Leek. Met maar liefst 13 (!) teams deden we mee!! Dance-Extreme, The Future, Girl-Vibe en Energize kwamen uit in de categorie tot 10 jaar. Ze straalden van het podium af! The Future werd 1e en Girl-Vibe werd 2e. Helaas net geen podium plekken voor Energize en Dance-Extreme. Break-Out, C-Infinity, 24/7 en C-Force danstten in de categorie 10-13 jaar. Ook zij knalden van het podium af en C-Force werd verdiend 3e!!! Daarna waren NO-ID en Sensation aan de beurt in de categorie 14-17 jaar. Altijd een zware categorie, beide teams danstten super en NO-ID werd 2e!! In de categorie Demoteam 14-17 jaar danstten So-What en ACE. Eigenlijk niet So-What hun categorie want zij horen tot 13 jaar, maar zij gingen de uitdaging aan. En met succes! ACE werd 1e en So-What 2e een super mooie uitslag! Als laatste was C-Squad aan de beurt in de categorie demoteam 18+. Zij hebben de dag mooi afgesloten met een ijzersterke dans die werd beloond met de 2e plaats! Al met al een geweldige dag voor The Legacy. Via deze weg bedank ik alle ouders voor de support en alle ouders en dansers die geholpen hebben!!!!

idec

Dansers van The Legacy geven show tijdens Benefiet avond voor Serious Request.

Gisteravond is er keihard getraind voor de show die we geven tijdens het benefiet evenement voor Serious Request. Maar liefst 52 dansers van The Legacy Zullen mee dansen. No-ID, Modern, ACE en So-What zullen hun beste beentje voor zetten om geld in te zamelen voor dit mooie doel. De show vind plaats op woensdag 18 december in Theater de Molenberg Delfzijl. Kaartjes zijn te verkrijgen op het Eemsdelta College in Delfzijl. Be there and support Serious Request!!

image_001

Legacy Dance Team vaste Cheerleaders Gasterra Flames!!

De meiden van het Legacy Dance Team zijn goed bezig! Ze hebben zojuist een vast contract getekend bij het Groninger Basketbal team de Gasterra Flames. De meiden zullen daar gaan dansen onder de naam Legacy Flames en zullen aanwezig zijn bij alle thuiswedstrijden in de Martini Plaza Groningen.

Als kers op taart hebben de meiden van het Legacy Dance Team een kleding sponsor gekregen! Peak Sports, die de meiden ook sponsorde tijdens hun reis naar China, zal in Nederland de samenwerking met de meiden voortzetten.

image

C-Force in het nieuw gestoken door 2 sponsoren!!

Ons nieuwste selectie team C-Force heeft op 14 december hun eerste wedstrijd. Zij hebben daarvoor een heel stoer en mooi kleding setje gesponsord gekregen door HA-Auto’s en Yasu Jewellery. De meiden zijn nu zeker weten klaar om te rocken het nieuwe dans seizoen!!

image

Actie voor het WK In Amerika.

image

30-10-2013

Vers van de pers, nieuwste team foto Legacy Dance Team Richard Degenhart en Patrick Eijndhoven hebben gisteren nieuwe team foto’s gemaakt van het Legacy Dance Team. Deze zullen snel online gebracht worden. Het team gaat enorm goed en de opdrachten stromen binnen. Wilt u het team ook boeken voor uw evenement? Stuur dan een mail naar: Dansschoolthelegacy@hotmail.com De meiden zijn flexibel inzetbaar voor openingen, feesten, fotoshoots, modeshows, promo en andere evenementen.

Legacy Dance Team

So-What Nederlands Kampioen Hiphop Soneo


Afgelopen zondag werd in Zwolle de finale van het Nederlands Kampioenschap Soneo gehouden in theater ‘De Spiegel’ een prachtige locatie. Vijf teams van The Legacy wistten zich hiervoor tijdens de voorrondes te plaatsen. So-What beet het spits af en werd meteen Nederlands Kampioen. ACE werd in een veld met sterke tegenstanders derde. En C-Squad werd ook derde! Helaas vielen Sensation en B-Wise, ondanks dat ze het super deden, buiten de prijzen. Een leuk weetje, So-What mag zichzelf nu Noord Nederlands Kampioen noemen, Europees Kampioen en nu ook Nederlands Kampioen. Drie titels om enorm trots op te zijn!

image

Maar liefst 8 dans teams bij Havendagen Delfzijl

03-09-2013

Afgelopen weekend waren in Delfzijl de Havendagen. Maar liefst 8 teams waren uitgenodigd om hier spetterende optredens te geven. Zaterdag gaven 24/7, Sensation, So-What en B-Wise een show. En zondag NO-ID, ACE, Dynamite en C-Squad. Alle optredens waren geslaagd en het publiek was laaiend enthousiast. Hieronder een collage van alle teams.

(Kilk op de foto voor de vergroting)

1234061_222339801255159_544698933_n

Geslaagde Try Out Legacy Dance Team.

28-08-2013

Vandaag waren de Try-Outs voor het Legacy Dance Team, het Show team van onze dansschool.

Er waren maar liefst 44 aanmeldingen. Na een ochtend intensief gedanst te hebben, waarbij er lenigheid werd gedaan en 2 choreografieen werden aangeleerd door Iris Kluin en Cheryl Tualena, is zojuist de Selectie bekend gemaakt via de e-mail. Aanstaande dinsdag is de eerste training met het nieuwe team. Ze gaan hard trainen voor de komende optredens en het avontuur in China bij de BasketballGames in Xuzhou.

524438_570476213012928_190425797_n

Legacy Dance Team uitgenodigd om voor de 2e keer naar China te gaan!

Het Legacy Dance Team bestaat uit 14 enthousiaste meiden uit het noorden en is onder andere bekend van de basketbalwedstrijden bij Gasterra Flames. Afgelopen mei is dit team naar China afgereisd om te dansen tijdens het International Basketball Tournement in Xuzhou China. Toen dansten de meiden nog in het Skechers Demoteam, nu zijn ze op zelfstandige voet verder gegaan als Legacy Dance Team. Een spannende en leuke uitdaging.

Afgelopen juli kreeg het team opnieuw een uitnodiging om voor de tweede keer bij eenzelfde toernooi in Xuzhou te dansen. Op 17 september reist het Legacy Dance Teammet negen danseressen en Tonok Bwefar richting China. Het toernooi vindt plaats op 20 september as en zal bestaan uit drie dagen. Het Legacy Dance Team zal op 18 september aankomen en zal via Shanghai naar Xuzhou reizen. De meiden zullen per dag twee wedstrijden dansen. Tijdens deze wedstrijd verzorgen ze de time-outs en de twee-minuut pauzes.

De Chinese organisatie heeft het team voor de tweede keer gevraagd omdat de samenwerking soepel en fijn verliep afgelopen keer. Ook was het Chinese publiek helemaal gek en enthousiast van dit team. Dit is de eerste grote opdracht voor het Legacy Dance Team. Een super goed begin voor een nieuw team. De meiden kunnen niet wachten om weer naar China te gaan.

china001

We hebben er een nieuwe dans docent bij!!!

Céline Tualena gaat 2 Kids Streetdance groepen leiden en tevens gaat ze de Zumba lessen op de donderdag verzorgen.

Céline maakt deel uit van het Streetdance/Hiphop Demoteam C-squad, dat Nederlands Kampioen is en afgelopen jaren 2e (2012) en 3e (2013) is geworden op de Europese Kampioenschappen.

Ook studeert ze aan het AlfaCollege Sport en Bewegen, de opleiding tot volleerd Sport Docent.

We zijn enorm blij zo’n goede kracht en enthousiast persoon te kunnen toevoegen aan ons Docenten team, dat op dit moment bestaat uit Manouk Steendam, Lenie Waasdorp en Cheryl Tualena.

1185304_216804368475369_2053927370_n

 

Dansschool The Legacy bestaat in september 2 jaar en breidt uit met vijf teams

1-07-2013

DelfzijlHet gaat goed met de dansschool van Cheryl Tualena. Dansschool The Legacy bestaat in september 2 jaar en het aantal leden (inmiddels zeker 350) blijft groeien. De elf bestaande dansteams worden daarom in het nieuwe seizoen uitgebreid met vijf nieuwe teams.

Het succes van de dansschool is mede te wijten aan de vele prestaties die de dansteams op verschillende wedstrijden weten te behalen. Afgelopen dansseizoen zijn drie teams Noord-Nederlands kampioen geworden, vier teams eindigde in de top 3 op het Europees Kampioenschap en So-What werd Europees Kampioen. Vijf teams hebben zich daarnaast geplaatst voor de finale van het Nederlands Kampioenschap dat in oktober wordt gehouden.

En er is meer onderweg, want als de financiën het toelaten zullen er in november dansers naar het EK in Parijs afreizen en in april naar de Wereld kampioenschappen in Amerika!

Nieuwe uitdaging

Cheryl gaat een nieuwe uitdaging aan in de vorm van het Legacy Demoteam met daarin de voormalige dansers van het Skechers Demoteam. Deze dames gaan verder onder The Legacy en zijn op zoek naar meiden die zich bij het team willen voegen. Op 25 augustus en 1 september worden daarvoor Try Outs georganiseerd.

Verder wordt het dansaanbod van The Legacy uitgebreid met Ballet 12+, dit wordt gegeven door Manouk Steendam. Ook komt er een extra uur Zumba bij. De lessen worden allen gegeven in de Brede School Noord aan de Waddenweg in Delfzijl. Ben je nieuwsgierig geworden? Kom eens langs voor een gratis proefles of bezoek voor meer informatie www.dansschoolthelegacy.nl

280613_Twee_jarige_bestaan_The_Legacy_7345

—————————————————————————————–
LegacyDemoteam
——————————————————————————————

3 teams KAMPIOEN tijdens Finale op Urk!

8-06-2013Afgelopen weekend werd op Urk de finale van het Noord Nederlands Kampioenschap (NNKS) gehouden. Maar liefst 8 teams van The Legacy wistten zich met gemak te plaatsen voor de finale. Het concurrentie veld was sterk maar toch hebben alle teams een mooie prestatie neer gezet.So-What, NO-ID en C-Squad wistten in hun categorie kampioen te worden!!! ACE werd 2e, Sensation werd 2e, B-Wise werd 3e, 24/7 werd 4e en Dynamite werd ook 4e. Een enorm knappe prestatie van alle teams. So-What had de hoogste score van de dag. Zij werden beoordeeld met maar liefst vier keer een 9.
Csquad
DSC_0612
SO-WHAT EUROPEES KAMPIOEN 2013
Het pinksterweekend stond voor de 4 demoteams van The Legacy in het teken van het Europees Kampioenschap Hiphop in Duitsland. So-What en ACE streden in de categorie Peewee Hiphop, B-Wise in de Junior Hiphop en C-Squad in de Senior Hiphop. Als eerste kwamen So-What en ACE in actie. Zij draaiden hun wedstrijd op de zaterdag. Allebei rockten ze het podium! So-What werd 1e en ACE werd 2e in deze categorie. Na zich zaterdag tijdens de voorrondes geplaatst te hebben, danstten B-Wise en C-Squad zondag de finale. B-Wise spetterde van het podium af en werd 2e. C-Squad zette alles op alles in deze zware categorie 18+ en werd 3e. Een super prestatie van alle vier de teams. Door hun top 3 positie hebben alle vier de teams zich geplaatst voor het EK in Parijs 2013 en het WK in Amerika 2014.
942136_10151599823202768_406360339_n
482580_509345962459908_1732243414_n
Dynamite geeft optredens tijdens de Pinksterfeesten in Delfzijl
Zo traditioneel als de Pinksterfeesten, is ook de zaterdag (18 mei) voor Pinksteren in het winkelcentrum! De Handelsvereniging Centrum Delfzijl pakt ook dit jaar weer flink uit: Vanaf ca. 10.00 uur tot 17.00 uur bruist het van de activiteiten en naast de kramerie zijn er op een tweetal podia in het centrum muzikale klanken te horen. Daarnaast verzorgt de Brandweer Delfzijl vanaf 13.00 uur een spectaculaire demonstratie!
Op de ‘rode loper’ zal wederom een modeshow worden gegeven door diverse modezaken uit de havenstad. In twee sessies zullen diverse mannequins de mode van vandaag en morgen aan u showen. De eerste show wordt gehouden om 13.45 uur en de tweede om 15.00 uur, waarna aansluitend de jury de mooiste mannequins van Pinksteren 2013 zal kiezen.
Tussen de modeshows door zal Dynamite spetterende shows weggeven!
Kortom Pinksterfeesten Delfzijl 2013 is ook op de zaterdagmiddag volop genieten!
Podium Oranjestraat + modeshow Landstraat:
13.15 – 13.45 Marco de Hollander13.45 – 14.15 modeshow Landstraataansluitend optreden van dansgroep ‘Dynamite’ van dansschool The Legacy14.20 – 14.50 Roy Raymonds15.00 – 15.30 modeshow Landstraataansluitend optreden van dansgroep ‘Dynamite’ van dansschool The Legacy15.30 – 15.45 prijsuitreiking modeshowaansluitend optreden van dansgroep ‘Dynamite’ van dansschool The Legacy15.45 – 16.15 Lucas & Gea16.30- 17.00 Helemaal Hollands
945355_377633472340746_1722697635_n
Europees Kampioenschap Hiphop in Duitsland
De 4 Demoteams van The Legacy hebben deze week de laatste trainingen voor het EK in Duitsland. Ze zijn er zo goed als klaar voor, de afgelopen wedstrijden dienden allemaal ter voorbereiding op deze grote wedstrijd. Hier hebben we naar toe geleefd en dit weekend is het eindelijk zo ver! Deze keer is het extra speciaal, niet alleen omdat we met 4 teams mee doen, maar ook omdat Cheryl zelf mee danst in C-Squad. Zaterdag 18 mei zijn de voorrondes en op zondag 19 mei vinden de finales plaats. Duimen dus :).
C-Squadbew
Dansmarathon Stichting Opkikker levert 331,30 euro op!!!!!
Delfzijl – 12-05-2013
De dansmarathon bij The Legacy afgelopen zondag heeft 165,65 voor stichting Opkikker opgebracht. De dansmarathon was als examenopdracht georganiseerd door Celine Tualena en Ilona Wever, beiden volgen de opleiding Sport en Bewegen aan het Alfacollege in Groningen.Stichting Opkikker verzorgt Opkikkerdagen voor gezinnen met een langdurig ziek kind, met als doel dat, na veel vervelende dagen, de leuke dagen toch nét iets langer duren. Tijdens de Opkikkerdagen krijgen deze gezinnen een bijzondere dag vol plezier en afleiding aanboden, zodat even niet gedacht hoeft te worden aan het ziek zijn.Er kwamen 107 deelnemers die één of meerdere workshops volgden. De aangeboden workshops waren Kidsdance, Zumba, Aerobics en Breakdance. Juwelier Wieringa uit Delfzijl heeft het bedrag verdubbeld. Te gek!
marathon

 

Dansmarathon voor Stichting Opkikker bij Dansschool The Legacy!
Op zondag 12 mei organiseren Celine Tualena (C-Squad) en Ilona Wever een dansmarathon voor het Goede doel. Er wordt Kidsdance, Zumba, Aerobic/Bootcamp en Breakdance gegeven door ervaren docenten. Heb jij ook zin om een lekker uurtje of meerdere uurtjes te dansen? En wil je het goede doel steunen? Doe dan mee met de dansmarathon!
Dans schema:
10.00 – 10.45 uur Kidsdance ( 5-12 jaar)
11.00 – 11.45 uur Zumba
12.00 – 12.45 uur Combi Aerobics/bootcamp
13.00 – 13.45 uur Breakdance
De kosten bedragen 2,50 per persoon. Je kunt voor dit bedrag aan meerdere workshops mee doen. Dit kun je op de dag zelf betalen bij de leiding.
Hoe geef je je op? Stuur email naar dansmarathon@outlook.com met je naam, telefoonnummer en aan welke workshop(s) je mee wilt doen!

Iedereen is welkom, ook als je geen lid bent van de dansschool. (Brede School Noord, Waddenweg 4)

 

STEUN STICHTING OPKIKKER EN DOE MEE!!
Stichting Opkikker
Geslaagde optredens tijdens 100 jarig bestaan Juwelier Wieringa
03-05-2013 Delfzijl
Vanmiddag hebben de dansteams NO-ID en So-What spectaculaire optredens gegeven tijdens het 100 jarig bestaan van Juwelier Wieringa in Delfzijl. Het weer werkte vandaag ook goed mee en het publiek was enthousiast. Na afloop kregen de teams allemaal nieuwe tassen, een mooi cadeau van hun sponsor Juwelier Wieringa.
mei4
13-04-2013 Leiden
Succesvol optreden bij uitverkochte Martini Plaza: Gasterra Flames.
Tijdens de spannende basketbalwedstrijd in Martini Plaza Groningen, hebben 3 teams van The Legacy (Dynamite, Sensation en ACE) spetterende optredens gegeven. Dit deden zij in samenwerking met het Skechers Demoteam en drie dansteams (Limitless, New Generation en D-Crew) o.l.v Iris Kluin. Het was een uitverkochte en spannende wedstrijd. De teams vulden de time-outs en de twee minuten pauzes op. Het publiek reageerde met enorm veel enthousiasme op alle dans optredens. Een geslaagde en gezellige avond!
FotoFlames2
27-04-2013 Sneek
Alle 8 wedstrijd teams van The Legacy plaatsen zich voor Finale NNKS.
Afgelopen zaterdag vond in Sneek de laatste voorronde van het Noord Nederlands Kampioenschap plaats. Acht dans teams o.l.v Cheryl Tualena reisden af naar Sneek en met succes! Maar liefst vier teams werden in verschillende categorien 1e: Dynamite, So-What, ACE en 24/7. Drie teams werden 2e: C-Squad, NO-ID en Sensation en B-Wise werd respectievelijk vijfde.
Alle acht teams hebben zich met gemak weten te plaatsen voor de finale. Deze vind op 8 juni plaats op Urk.
Foto1
Naamloos9

 

SO-What

TSB

27-01-2013

C-Wise (B-Wise en C-Squad) hebben afgelopen zondag gedanst bij de basketball wedstrijd van Gasterra Flames tegen Weert, in Martini Plaza Groningen. De meiden waren gevraagd om de hele wedstrijd de entertainment te verzorgen.

523255_454193577967308_1633481611_n

TSB

De DVD van de dansshow is NU te bestellen.

Je kunt een mail sturen naar: dvdshowthelegacy@hotmail.com met daar in je bestelling. Je ontvangt dan een bevestigings e-mail. De DVD kost 6,50.

rigt5xl5

TSB

Nieuw bij The Legacy in 2013

Modern vanaf 14+. Deze les wordt gegeven door de ervaren Manouk Steendam. VANAF: Donderdag 18 januari van 20.00 – 21.00 uur. Check: www.dansschoolthelegacy.nl

Modern

TSB

 

14-12-12

Delfzijl – De grote zaal van Theater- en congrescentrum De Molenberg was vrijdagavond nagenoeg volledig uitverkocht. Dit maal niet voor een landelijk bekende cabaretier of musicalproductie maar de eindshow van dansschool The Legacy uit Delfzijl. Met zang van Liesbeth Wieringa, ondersteund door Liza Huizen en Frits Huizen, werden de verschillende act’s afgewisseld. Alle dansstijlen waren te zien. Ook de dansstijl Modern onder leiding van Manouk Steendam. Zij choreografeerde twee Moderne stukken die te zien waren tijdens de show. Vanaf januari 2013 wordt er ook Modern gegeven bij The Legacy. Dit was een mooie gelegenheid om de stijl te introduceren bij het publiek. Ook was er een spetterende Aerobic-demonstratie onder leiding van Lenie Waasdorp.

Alle bij de dansschool aangesloten dansers, zo’n tweehonderd in totaal, betraden het grote podium om hun besten dansen te laten zien. Rond de 550 aanwezigen; veelal ouders, opa’s en oma’s, familie en vrienden lieten zien èn horen dat zij trots zijn op hun danstalenten. Het werd een spetterende avond en de positieve reacties waren overweldigend. Voor foto’s kunt u kijken in ons foto album.

32

TSB

Ondernemers steunen Dansschool The Legacy

De complete groep van dansschool The Legacy uit Delfzijl is zaterdag voorzien van nieuwe trainingspakken.

Hiervoor werden diverse sponsoren aangetrokken die, ondanks de huidige recessie, geloven in een goede toekomst van de dansschool, die door een gedreven Cheryl Tualena wordt geleid.

De sponsoren van The Legacy zijn Mossel, Juwelier Wieringa, Bloemenhuis Akkerman, EP Oje, Majabo, Shoeby, Hema, Bakker Bart, Double U, PGB de Vries, De Kakebrug en Kantoor en Kopie.

Dansschool The Legacy wint 5x GOUD!!!!!

25-11-2012

Zondag werd in Leek het grote Danspektakel gehouden. Alle 11 teams van The Legacy namen deel aan deze wedstrijd. En met groot succes. The Legacy werd maar liefst 5 keer 1e, 1 keer 2e en 1 keer 3e. De 1e prijs was voor Sensation in de categorie beginners 14 – 17 jaar. In dezelfde categorie werd NO-ID verdiend 2e. So-What werd in de categorie gevorderd 10 – 13 jaar 1e. Girl Vibe in de categorie beginners t/m 10 jaar 3e. ACE werd in de gevorderden 14 – 17 jaar ook 1e. Dynamite werd in de beginners 18+ categorie 1e en als kers op de taart werd C-Squad in de gevorderden 18+ categorie ook eerste!! Een hele mooie afsluiting van het dansseizoen. Alle teams zijn op 14 december te bewonderen in een spetterende eindsshow die plaatsvindt in De Molenberg in Delfzijl. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de readshop in Delfzijl en Appingedam.

Vrijdag 14 december organiseert dansschool The Legacy een spetterende eindsshow in theater ‘De Molenberg’ in Delfzijl. Alle teams van jong tot oud zullen hier gaan stralen op het podium en hun kunsten laten zien. Ook wordt er een Zumba demonstratie gegeven en zal zangeres Liesbeth Wieringa de avond aan vullen met zang. De presentatie van de avond ligt in handen van Ralph Eisses.

Kaarten voor de eindsshow zijn verkrijgbaar bij ‘De Readshop’ in Delfzijl en Appingedam.

 

B-Wise geeft 2 spetterende shows tijdens Havenconcert

04-11-2012

Demoteam B-Wise heeft 2 spetterende dansshows gegeven tijdens het Haven Concert in Delfzijl.

Het HavenConcert werd georganiseerd door de Magellan Singers en ook het koor Syerdaberth uit Siddeburen trad op.

Het was een goed bezochtte mooie middag in de evenementenhal.

C-Squad behaald de 2e plaats op Europees Kampioenschap HipHop in Parijs.

03-11-2012

Afgelopen weekend ging het Demoteam C-Squad naar Parijs om daar deel te nemen aan het Europees Kampioenschap HipHop.

Het evenement vond plaats in DisneyLand Parijs. C-Squad plaatste zich in mei dit jaar voor het kampioenschap.

De meiden hebben een super prestatie neer gezet door de 2e plaats te bemachtigen in de categorie Junior HipHop.

C-Squad is nummer 2 van Europa!!! Het team krijgt het straks erg druk, de meiden zijn ook geplaatst voor het EK in Glasgow 2013 en het WK in Amerika 2013.

“The Legacy heeft nu ook haar eigen facebook pagina”

Share & like onze pagina

Clinics Streetdance tijdens de Sport Talenten Club in Delfzijl

Delfzijl 29-10-2012

Cheryl Tualena is gevraagd om clinics Streetdance te geven aan de basisscholen ‘De Meerpaal’ en ‘Noorderbreedte’ in Delfzijl. Dit in samenwerking met het ‘Huis voor de Sport. Zij zijn het project ‘Sport Talenten club’ gestart en introduceren dat als eerste bij deze twee basisscholen om daarna uit te breiden naar andere basisscholen in de omgeving van Delfzijl en Appingedam.

Het doel van dit project is om kinderen te laten kennis maken met verschillende takken van sport. Zo krijgen zij allerlei lessen aangeboden door verschillende trainers die hun sport het beste kunnen leren aan de kinderen, van Taekwondo tot aan Turnen en van Zaalvoetbal tot aan Streetdance. Hierna hebben zij de keuze om twee gratis proeflessen te volgen bij de sport die ze willen beoefenen. Cheryl heeft met plezier de eerste clinics gegeven aan basisschool ‘De Meerpaal’ en de kids waren dol enthousiast.

 

Nederlandse titel voor demoteam C-Squad tijdens NK Soneo.

Zwolle 14-10-2012

Zondag reisden we af naar Zwolle voor de finale van het Nederlands Kampioenschap. Vier teams van The Legacy wistten zich

te plaatsen. So-What in de categorie 10 – 13 jaar, ACE in de Rules 12 – 16 aar, B-Wise en C-Squad in de Rules 14+. So-What beet het spits af, in een druk bezette categorie danstten zij hun routine sterk en overtuigd. Dit werd beloond met een 2e plaats!! Daarna was ACE aan de beurt. De Rules categorie met sterkte tegenstanders. Als je in deze categorie eerste wordt plaats je je voor het Europees Kampioenschap in Glasgow Schotland juni 2013. ACE danstte hun routine vlekkeloos! Dit werd beloond met een 3e plaats, super aangezien zij de jongste waren in hun categorie. Daarna was het de beurt aan B-Wise en C-Squad die uitkwamen in dezelfde categorie. Eveneens een sterk veld. B-Wise, incompleet doordat Claudia mistte, rockte het podium in hun nieuwe outfits. Helaas vielen zij net buiten de prijzen en werden 4e. C-Squad was als laatste van de categorie. De meiden zijn in voorbereiding voor het Europees Kampioenschap in Parijs en dat was te zien. Ze waren ijzersterk en dat werd beloond met de Nederlandse Titel!!! Hiermee hebben de meiden zich geplaatst voor het Europees Kampioenschap 2013 in Glasgow. Alle teams van The Legacy hebben een super prestatie neer gezet.

 

Dansschool The Legacy bestaat in september 2 jaar en breidt uit met vijf teams

1-07-2013

DelfzijlHet gaat goed met de dansschool van Cheryl Tualena. Dansschool The Legacy bestaat in september 2 jaar en het aantal leden (inmiddels zeker 350) blijft groeien. De elf bestaande dansteams worden daarom in het nieuwe seizoen uitgebreid met vijf nieuwe teams.

Het succes van de dansschool is mede te wijten aan de vele prestaties die de dansteams op verschillende wedstrijden weten te behalen. Afgelopen dansseizoen zijn drie teams Noord-Nederlands kampioen geworden, vier teams eindigde in de top 3 op het Europees Kampioenschap en So-What werd Europees Kampioen. Vijf teams hebben zich daarnaast geplaatst voor de finale van het Nederlands Kampioenschap dat in oktober wordt gehouden.

En er is meer onderweg, want als de financiën het toelaten zullen er in november dansers naar het EK in Parijs afreizen en in april naar de Wereld kampioenschappen in Amerika!

Nieuwe uitdaging

Cheryl gaat een nieuwe uitdaging aan in de vorm van het Legacy Demoteam met daarin de voormalige dansers van het Skechers Demoteam. Deze dames gaan verder onder The Legacy en zijn op zoek naar meiden die zich bij het team willen voegen. Op 25 augustus en 1 september worden daarvoor Try Outs georganiseerd.

Verder wordt het dansaanbod van The Legacy uitgebreid met Ballet 12+, dit wordt gegeven door Manouk Steendam. Ook komt er een extra uur Zumba bij. De lessen worden allen gegeven in de Brede School Noord aan de Waddenweg in Delfzijl. Ben je nieuwsgierig geworden? Kom eens langs voor een gratis proefles of bezoek voor meer informatie www.dansschoolthelegacy.nl

280613_Twee_jarige_bestaan_The_Legacy_7345

—————————————————————————————–
LegacyDemoteam
——————————————————————————————

3 teams KAMPIOEN tijdens Finale op Urk!

8-06-2013Afgelopen weekend werd op Urk de finale van het Noord Nederlands Kampioenschap (NNKS) gehouden. Maar liefst 8 teams van The Legacy wistten zich met gemak te plaatsen voor de finale. Het concurrentie veld was sterk maar toch hebben alle teams een mooie prestatie neer gezet.So-What, NO-ID en C-Squad wistten in hun categorie kampioen te worden!!! ACE werd 2e, Sensation werd 2e, B-Wise werd 3e, 24/7 werd 4e en Dynamite werd ook 4e. Een enorm knappe prestatie van alle teams. So-What had de hoogste score van de dag. Zij werden beoordeeld met maar liefst vier keer een 9.
Csquad
DSC_0612
SO-WHAT EUROPEES KAMPIOEN 2013
Het pinksterweekend stond voor de 4 demoteams van The Legacy in het teken van het Europees Kampioenschap Hiphop in Duitsland. So-What en ACE streden in de categorie Peewee Hiphop, B-Wise in de Junior Hiphop en C-Squad in de Senior Hiphop. Als eerste kwamen So-What en ACE in actie. Zij draaiden hun wedstrijd op de zaterdag. Allebei rockten ze het podium! So-What werd 1e en ACE werd 2e in deze categorie. Na zich zaterdag tijdens de voorrondes geplaatst te hebben, danstten B-Wise en C-Squad zondag de finale. B-Wise spetterde van het podium af en werd 2e. C-Squad zette alles op alles in deze zware categorie 18+ en werd 3e. Een super prestatie van alle vier de teams. Door hun top 3 positie hebben alle vier de teams zich geplaatst voor het EK in Parijs 2013 en het WK in Amerika 2014.
942136_10151599823202768_406360339_n
482580_509345962459908_1732243414_n
Dynamite geeft optredens tijdens de Pinksterfeesten in Delfzijl
Zo traditioneel als de Pinksterfeesten, is ook de zaterdag (18 mei) voor Pinksteren in het winkelcentrum! De Handelsvereniging Centrum Delfzijl pakt ook dit jaar weer flink uit: Vanaf ca. 10.00 uur tot 17.00 uur bruist het van de activiteiten en naast de kramerie zijn er op een tweetal podia in het centrum muzikale klanken te horen. Daarnaast verzorgt de Brandweer Delfzijl vanaf 13.00 uur een spectaculaire demonstratie!
Op de ‘rode loper’ zal wederom een modeshow worden gegeven door diverse modezaken uit de havenstad. In twee sessies zullen diverse mannequins de mode van vandaag en morgen aan u showen. De eerste show wordt gehouden om 13.45 uur en de tweede om 15.00 uur, waarna aansluitend de jury de mooiste mannequins van Pinksteren 2013 zal kiezen.
Tussen de modeshows door zal Dynamite spetterende shows weggeven!
Kortom Pinksterfeesten Delfzijl 2013 is ook op de zaterdagmiddag volop genieten!
Podium Oranjestraat + modeshow Landstraat:
13.15 – 13.45 Marco de Hollander13.45 – 14.15 modeshow Landstraataansluitend optreden van dansgroep ‘Dynamite’ van dansschool The Legacy14.20 – 14.50 Roy Raymonds15.00 – 15.30 modeshow Landstraataansluitend optreden van dansgroep ‘Dynamite’ van dansschool The Legacy15.30 – 15.45 prijsuitreiking modeshowaansluitend optreden van dansgroep ‘Dynamite’ van dansschool The Legacy15.45 – 16.15 Lucas & Gea16.30- 17.00 Helemaal Hollands
945355_377633472340746_1722697635_n
Europees Kampioenschap Hiphop in Duitsland
De 4 Demoteams van The Legacy hebben deze week de laatste trainingen voor het EK in Duitsland. Ze zijn er zo goed als klaar voor, de afgelopen wedstrijden dienden allemaal ter voorbereiding op deze grote wedstrijd. Hier hebben we naar toe geleefd en dit weekend is het eindelijk zo ver! Deze keer is het extra speciaal, niet alleen omdat we met 4 teams mee doen, maar ook omdat Cheryl zelf mee danst in C-Squad. Zaterdag 18 mei zijn de voorrondes en op zondag 19 mei vinden de finales plaats. Duimen dus :).
C-Squadbew
Dansmarathon Stichting Opkikker levert 331,30 euro op!!!!!
Delfzijl – 12-05-2013
De dansmarathon bij The Legacy afgelopen zondag heeft 165,65 voor stichting Opkikker opgebracht. De dansmarathon was als examenopdracht georganiseerd door Celine Tualena en Ilona Wever, beiden volgen de opleiding Sport en Bewegen aan het Alfacollege in Groningen.Stichting Opkikker verzorgt Opkikkerdagen voor gezinnen met een langdurig ziek kind, met als doel dat, na veel vervelende dagen, de leuke dagen toch nét iets langer duren. Tijdens de Opkikkerdagen krijgen deze gezinnen een bijzondere dag vol plezier en afleiding aanboden, zodat even niet gedacht hoeft te worden aan het ziek zijn.Er kwamen 107 deelnemers die één of meerdere workshops volgden. De aangeboden workshops waren Kidsdance, Zumba, Aerobics en Breakdance. Juwelier Wieringa uit Delfzijl heeft het bedrag verdubbeld. Te gek!
marathon

 

Dansmarathon voor Stichting Opkikker bij Dansschool The Legacy!
Op zondag 12 mei organiseren Celine Tualena (C-Squad) en Ilona Wever een dansmarathon voor het Goede doel. Er wordt Kidsdance, Zumba, Aerobic/Bootcamp en Breakdance gegeven door ervaren docenten. Heb jij ook zin om een lekker uurtje of meerdere uurtjes te dansen? En wil je het goede doel steunen? Doe dan mee met de dansmarathon!
Dans schema:
10.00 – 10.45 uur Kidsdance ( 5-12 jaar)
11.00 – 11.45 uur Zumba
12.00 – 12.45 uur Combi Aerobics/bootcamp
13.00 – 13.45 uur Breakdance
De kosten bedragen 2,50 per persoon. Je kunt voor dit bedrag aan meerdere workshops mee doen. Dit kun je op de dag zelf betalen bij de leiding.
Hoe geef je je op? Stuur email naar dansmarathon@outlook.com met je naam, telefoonnummer en aan welke workshop(s) je mee wilt doen!

Iedereen is welkom, ook als je geen lid bent van de dansschool. (Brede School Noord, Waddenweg 4)

 

STEUN STICHTING OPKIKKER EN DOE MEE!!
Stichting Opkikker
Geslaagde optredens tijdens 100 jarig bestaan Juwelier Wieringa
03-05-2013 Delfzijl
Vanmiddag hebben de dansteams NO-ID en So-What spectaculaire optredens gegeven tijdens het 100 jarig bestaan van Juwelier Wieringa in Delfzijl. Het weer werkte vandaag ook goed mee en het publiek was enthousiast. Na afloop kregen de teams allemaal nieuwe tassen, een mooi cadeau van hun sponsor Juwelier Wieringa.
mei4
13-04-2013 Leiden
Succesvol optreden bij uitverkochte Martini Plaza: Gasterra Flames.
Tijdens de spannende basketbalwedstrijd in Martini Plaza Groningen, hebben 3 teams van The Legacy (Dynamite, Sensation en ACE) spetterende optredens gegeven. Dit deden zij in samenwerking met het Skechers Demoteam en drie dansteams (Limitless, New Generation en D-Crew) o.l.v Iris Kluin. Het was een uitverkochte en spannende wedstrijd. De teams vulden de time-outs en de twee minuten pauzes op. Het publiek reageerde met enorm veel enthousiasme op alle dans optredens. Een geslaagde en gezellige avond!
FotoFlames2
27-04-2013 Sneek
Alle 8 wedstrijd teams van The Legacy plaatsen zich voor Finale NNKS.
Afgelopen zaterdag vond in Sneek de laatste voorronde van het Noord Nederlands Kampioenschap plaats. Acht dans teams o.l.v Cheryl Tualena reisden af naar Sneek en met succes! Maar liefst vier teams werden in verschillende categorien 1e: Dynamite, So-What, ACE en 24/7. Drie teams werden 2e: C-Squad, NO-ID en Sensation en B-Wise werd respectievelijk vijfde.
Alle acht teams hebben zich met gemak weten te plaatsen voor de finale. Deze vind op 8 juni plaats op Urk.
Foto1
Naamloos9

 

SO-What

TSB

27-01-2013

C-Wise (B-Wise en C-Squad) hebben afgelopen zondag gedanst bij de basketball wedstrijd van Gasterra Flames tegen Weert, in Martini Plaza Groningen. De meiden waren gevraagd om de hele wedstrijd de entertainment te verzorgen.

523255_454193577967308_1633481611_n

TSB

De DVD van de dansshow is NU te bestellen.

Je kunt een mail sturen naar: dvdshowthelegacy@hotmail.com met daar in je bestelling. Je ontvangt dan een bevestigings e-mail. De DVD kost 6,50.

rigt5xl5

TSB

Nieuw bij The Legacy in 2013

Modern vanaf 14+. Deze les wordt gegeven door de ervaren Manouk Steendam. VANAF: Donderdag 18 januari van 20.00 – 21.00 uur. Check: www.dansschoolthelegacy.nl

Modern

TSB

 

14-12-12

Delfzijl – De grote zaal van Theater- en congrescentrum De Molenberg was vrijdagavond nagenoeg volledig uitverkocht. Dit maal niet voor een landelijk bekende cabaretier of musicalproductie maar de eindshow van dansschool The Legacy uit Delfzijl. Met zang van Liesbeth Wieringa, ondersteund door Liza Huizen en Frits Huizen, werden de verschillende act’s afgewisseld. Alle dansstijlen waren te zien. Ook de dansstijl Modern onder leiding van Manouk Steendam. Zij choreografeerde twee Moderne stukken die te zien waren tijdens de show. Vanaf januari 2013 wordt er ook Modern gegeven bij The Legacy. Dit was een mooie gelegenheid om de stijl te introduceren bij het publiek. Ook was er een spetterende Aerobic-demonstratie onder leiding van Lenie Waasdorp.

Alle bij de dansschool aangesloten dansers, zo’n tweehonderd in totaal, betraden het grote podium om hun besten dansen te laten zien. Rond de 550 aanwezigen; veelal ouders, opa’s en oma’s, familie en vrienden lieten zien èn horen dat zij trots zijn op hun danstalenten. Het werd een spetterende avond en de positieve reacties waren overweldigend. Voor foto’s kunt u kijken in ons foto album.

32

TSB

Ondernemers steunen Dansschool The Legacy

De complete groep van dansschool The Legacy uit Delfzijl is zaterdag voorzien van nieuwe trainingspakken.

Hiervoor werden diverse sponsoren aangetrokken die, ondanks de huidige recessie, geloven in een goede toekomst van de dansschool, die door een gedreven Cheryl Tualena wordt geleid.

De sponsoren van The Legacy zijn Mossel, Juwelier Wieringa, Bloemenhuis Akkerman, EP Oje, Majabo, Shoeby, Hema, Bakker Bart, Double U, PGB de Vries, De Kakebrug en Kantoor en Kopie.

Dansschool The Legacy wint 5x GOUD!!!!!

25-11-2012

Zondag werd in Leek het grote Danspektakel gehouden. Alle 11 teams van The Legacy namen deel aan deze wedstrijd. En met groot succes. The Legacy werd maar liefst 5 keer 1e, 1 keer 2e en 1 keer 3e. De 1e prijs was voor Sensation in de categorie beginners 14 – 17 jaar. In dezelfde categorie werd NO-ID verdiend 2e. So-What werd in de categorie gevorderd 10 – 13 jaar 1e. Girl Vibe in de categorie beginners t/m 10 jaar 3e. ACE werd in de gevorderden 14 – 17 jaar ook 1e. Dynamite werd in de beginners 18+ categorie 1e en als kers op de taart werd C-Squad in de gevorderden 18+ categorie ook eerste!! Een hele mooie afsluiting van het dansseizoen. Alle teams zijn op 14 december te bewonderen in een spetterende eindsshow die plaatsvindt in De Molenberg in Delfzijl. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de readshop in Delfzijl en Appingedam.

Vrijdag 14 december organiseert dansschool The Legacy een spetterende eindsshow in theater ‘De Molenberg’ in Delfzijl. Alle teams van jong tot oud zullen hier gaan stralen op het podium en hun kunsten laten zien. Ook wordt er een Zumba demonstratie gegeven en zal zangeres Liesbeth Wieringa de avond aan vullen met zang. De presentatie van de avond ligt in handen van Ralph Eisses.

Kaarten voor de eindsshow zijn verkrijgbaar bij ‘De Readshop’ in Delfzijl en Appingedam.

 

B-Wise geeft 2 spetterende shows tijdens Havenconcert

04-11-2012

Demoteam B-Wise heeft 2 spetterende dansshows gegeven tijdens het Haven Concert in Delfzijl.

Het HavenConcert werd georganiseerd door de Magellan Singers en ook het koor Syerdaberth uit Siddeburen trad op.

Het was een goed bezochtte mooie middag in de evenementenhal.

C-Squad behaald de 2e plaats op Europees Kampioenschap HipHop in Parijs.

03-11-2012

Afgelopen weekend ging het Demoteam C-Squad naar Parijs om daar deel te nemen aan het Europees Kampioenschap HipHop.

Het evenement vond plaats in DisneyLand Parijs. C-Squad plaatste zich in mei dit jaar voor het kampioenschap.

De meiden hebben een super prestatie neer gezet door de 2e plaats te bemachtigen in de categorie Junior HipHop.

C-Squad is nummer 2 van Europa!!! Het team krijgt het straks erg druk, de meiden zijn ook geplaatst voor het EK in Glasgow 2013 en het WK in Amerika 2013.

“The Legacy heeft nu ook haar eigen facebook pagina”

Share & like onze pagina

Clinics Streetdance tijdens de Sport Talenten Club in Delfzijl

Delfzijl 29-10-2012

Cheryl Tualena is gevraagd om clinics Streetdance te geven aan de basisscholen ‘De Meerpaal’ en ‘Noorderbreedte’ in Delfzijl. Dit in samenwerking met het ‘Huis voor de Sport. Zij zijn het project ‘Sport Talenten club’ gestart en introduceren dat als eerste bij deze twee basisscholen om daarna uit te breiden naar andere basisscholen in de omgeving van Delfzijl en Appingedam.

Het doel van dit project is om kinderen te laten kennis maken met verschillende takken van sport. Zo krijgen zij allerlei lessen aangeboden door verschillende trainers die hun sport het beste kunnen leren aan de kinderen, van Taekwondo tot aan Turnen en van Zaalvoetbal tot aan Streetdance. Hierna hebben zij de keuze om twee gratis proeflessen te volgen bij de sport die ze willen beoefenen. Cheryl heeft met plezier de eerste clinics gegeven aan basisschool ‘De Meerpaal’ en de kids waren dol enthousiast.

 

Nederlandse titel voor demoteam C-Squad tijdens NK Soneo.

Zwolle 14-10-2012

Zondag reisden we af naar Zwolle voor de finale van het Nederlands Kampioenschap. Vier teams van The Legacy wistten zich

te plaatsen. So-What in de categorie 10 – 13 jaar, ACE in de Rules 12 – 16 aar, B-Wise en C-Squad in de Rules 14+. So-What beet het spits af, in een druk bezette categorie danstten zij hun routine sterk en overtuigd. Dit werd beloond met een 2e plaats!! Daarna was ACE aan de beurt. De Rules categorie met sterkte tegenstanders. Als je in deze categorie eerste wordt plaats je je voor het Europees Kampioenschap in Glasgow Schotland juni 2013. ACE danstte hun routine vlekkeloos! Dit werd beloond met een 3e plaats, super aangezien zij de jongste waren in hun categorie. Daarna was het de beurt aan B-Wise en C-Squad die uitkwamen in dezelfde categorie. Eveneens een sterk veld. B-Wise, incompleet doordat Claudia mistte, rockte het podium in hun nieuwe outfits. Helaas vielen zij net buiten de prijzen en werden 4e. C-Squad was als laatste van de categorie. De meiden zijn in voorbereiding voor het Europees Kampioenschap in Parijs en dat was te zien. Ze waren ijzersterk en dat werd beloond met de Nederlandse Titel!!! Hiermee hebben de meiden zich geplaatst voor het Europees Kampioenschap 2013 in Glasgow. Alle teams van The Legacy hebben een super prestatie neer gezet.

 

Dansschool The Legacy bestaat in september 2 jaar en breidt uit met vijf teams

1-07-2013

DelfzijlHet gaat goed met de dansschool van Cheryl Tualena. Dansschool The Legacy bestaat in september 2 jaar en het aantal leden (inmiddels zeker 350) blijft groeien. De elf bestaande dansteams worden daarom in het nieuwe seizoen uitgebreid met vijf nieuwe teams.

Het succes van de dansschool is mede te wijten aan de vele prestaties die de dansteams op verschillende wedstrijden weten te behalen. Afgelopen dansseizoen zijn drie teams Noord-Nederlands kampioen geworden, vier teams eindigde in de top 3 op het Europees Kampioenschap en So-What werd Europees Kampioen. Vijf teams hebben zich daarnaast geplaatst voor de finale van het Nederlands Kampioenschap dat in oktober wordt gehouden.

En er is meer onderweg, want als de financiën het toelaten zullen er in november dansers naar het EK in Parijs afreizen en in april naar de Wereld kampioenschappen in Amerika!

Nieuwe uitdaging

Cheryl gaat een nieuwe uitdaging aan in de vorm van het Legacy Demoteam met daarin de voormalige dansers van het Skechers Demoteam. Deze dames gaan verder onder The Legacy en zijn op zoek naar meiden die zich bij het team willen voegen. Op 25 augustus en 1 september worden daarvoor Try Outs georganiseerd.

Verder wordt het dansaanbod van The Legacy uitgebreid met Ballet 12+, dit wordt gegeven door Manouk Steendam. Ook komt er een extra uur Zumba bij. De lessen worden allen gegeven in de Brede School Noord aan de Waddenweg in Delfzijl. Ben je nieuwsgierig geworden? Kom eens langs voor een gratis proefles of bezoek voor meer informatie www.dansschoolthelegacy.nl

280613_Twee_jarige_bestaan_The_Legacy_7345

—————————————————————————————–
LegacyDemoteam
——————————————————————————————

3 teams KAMPIOEN tijdens Finale op Urk!

8-06-2013Afgelopen weekend werd op Urk de finale van het Noord Nederlands Kampioenschap (NNKS) gehouden. Maar liefst 8 teams van The Legacy wistten zich met gemak te plaatsen voor de finale. Het concurrentie veld was sterk maar toch hebben alle teams een mooie prestatie neer gezet.So-What, NO-ID en C-Squad wistten in hun categorie kampioen te worden!!! ACE werd 2e, Sensation werd 2e, B-Wise werd 3e, 24/7 werd 4e en Dynamite werd ook 4e. Een enorm knappe prestatie van alle teams. So-What had de hoogste score van de dag. Zij werden beoordeeld met maar liefst vier keer een 9.
Csquad
DSC_0612
SO-WHAT EUROPEES KAMPIOEN 2013
Het pinksterweekend stond voor de 4 demoteams van The Legacy in het teken van het Europees Kampioenschap Hiphop in Duitsland. So-What en ACE streden in de categorie Peewee Hiphop, B-Wise in de Junior Hiphop en C-Squad in de Senior Hiphop. Als eerste kwamen So-What en ACE in actie. Zij draaiden hun wedstrijd op de zaterdag. Allebei rockten ze het podium! So-What werd 1e en ACE werd 2e in deze categorie. Na zich zaterdag tijdens de voorrondes geplaatst te hebben, danstten B-Wise en C-Squad zondag de finale. B-Wise spetterde van het podium af en werd 2e. C-Squad zette alles op alles in deze zware categorie 18+ en werd 3e. Een super prestatie van alle vier de teams. Door hun top 3 positie hebben alle vier de teams zich geplaatst voor het EK in Parijs 2013 en het WK in Amerika 2014.
942136_10151599823202768_406360339_n
482580_509345962459908_1732243414_n
Dynamite geeft optredens tijdens de Pinksterfeesten in Delfzijl
Zo traditioneel als de Pinksterfeesten, is ook de zaterdag (18 mei) voor Pinksteren in het winkelcentrum! De Handelsvereniging Centrum Delfzijl pakt ook dit jaar weer flink uit: Vanaf ca. 10.00 uur tot 17.00 uur bruist het van de activiteiten en naast de kramerie zijn er op een tweetal podia in het centrum muzikale klanken te horen. Daarnaast verzorgt de Brandweer Delfzijl vanaf 13.00 uur een spectaculaire demonstratie!
Op de ‘rode loper’ zal wederom een modeshow worden gegeven door diverse modezaken uit de havenstad. In twee sessies zullen diverse mannequins de mode van vandaag en morgen aan u showen. De eerste show wordt gehouden om 13.45 uur en de tweede om 15.00 uur, waarna aansluitend de jury de mooiste mannequins van Pinksteren 2013 zal kiezen.
Tussen de modeshows door zal Dynamite spetterende shows weggeven!
Kortom Pinksterfeesten Delfzijl 2013 is ook op de zaterdagmiddag volop genieten!
Podium Oranjestraat + modeshow Landstraat:
13.15 – 13.45 Marco de Hollander13.45 – 14.15 modeshow Landstraataansluitend optreden van dansgroep ‘Dynamite’ van dansschool The Legacy14.20 – 14.50 Roy Raymonds15.00 – 15.30 modeshow Landstraataansluitend optreden van dansgroep ‘Dynamite’ van dansschool The Legacy15.30 – 15.45 prijsuitreiking modeshowaansluitend optreden van dansgroep ‘Dynamite’ van dansschool The Legacy15.45 – 16.15 Lucas & Gea16.30- 17.00 Helemaal Hollands
945355_377633472340746_1722697635_n
Europees Kampioenschap Hiphop in Duitsland
De 4 Demoteams van The Legacy hebben deze week de laatste trainingen voor het EK in Duitsland. Ze zijn er zo goed als klaar voor, de afgelopen wedstrijden dienden allemaal ter voorbereiding op deze grote wedstrijd. Hier hebben we naar toe geleefd en dit weekend is het eindelijk zo ver! Deze keer is het extra speciaal, niet alleen omdat we met 4 teams mee doen, maar ook omdat Cheryl zelf mee danst in C-Squad. Zaterdag 18 mei zijn de voorrondes en op zondag 19 mei vinden de finales plaats. Duimen dus :).
C-Squadbew
Dansmarathon Stichting Opkikker levert 331,30 euro op!!!!!
Delfzijl – 12-05-2013
De dansmarathon bij The Legacy afgelopen zondag heeft 165,65 voor stichting Opkikker opgebracht. De dansmarathon was als examenopdracht georganiseerd door Celine Tualena en Ilona Wever, beiden volgen de opleiding Sport en Bewegen aan het Alfacollege in Groningen.Stichting Opkikker verzorgt Opkikkerdagen voor gezinnen met een langdurig ziek kind, met als doel dat, na veel vervelende dagen, de leuke dagen toch nét iets langer duren. Tijdens de Opkikkerdagen krijgen deze gezinnen een bijzondere dag vol plezier en afleiding aanboden, zodat even niet gedacht hoeft te worden aan het ziek zijn.Er kwamen 107 deelnemers die één of meerdere workshops volgden. De aangeboden workshops waren Kidsdance, Zumba, Aerobics en Breakdance. Juwelier Wieringa uit Delfzijl heeft het bedrag verdubbeld. Te gek!
marathon

 

Dansmarathon voor Stichting Opkikker bij Dansschool The Legacy!
Op zondag 12 mei organiseren Celine Tualena (C-Squad) en Ilona Wever een dansmarathon voor het Goede doel. Er wordt Kidsdance, Zumba, Aerobic/Bootcamp en Breakdance gegeven door ervaren docenten. Heb jij ook zin om een lekker uurtje of meerdere uurtjes te dansen? En wil je het goede doel steunen? Doe dan mee met de dansmarathon!
Dans schema:
10.00 – 10.45 uur Kidsdance ( 5-12 jaar)
11.00 – 11.45 uur Zumba
12.00 – 12.45 uur Combi Aerobics/bootcamp
13.00 – 13.45 uur Breakdance
De kosten bedragen 2,50 per persoon. Je kunt voor dit bedrag aan meerdere workshops mee doen. Dit kun je op de dag zelf betalen bij de leiding.
Hoe geef je je op? Stuur email naar dansmarathon@outlook.com met je naam, telefoonnummer en aan welke workshop(s) je mee wilt doen!

Iedereen is welkom, ook als je geen lid bent van de dansschool. (Brede School Noord, Waddenweg 4)

 

STEUN STICHTING OPKIKKER EN DOE MEE!!
Stichting Opkikker
Geslaagde optredens tijdens 100 jarig bestaan Juwelier Wieringa
03-05-2013 Delfzijl
Vanmiddag hebben de dansteams NO-ID en So-What spectaculaire optredens gegeven tijdens het 100 jarig bestaan van Juwelier Wieringa in Delfzijl. Het weer werkte vandaag ook goed mee en het publiek was enthousiast. Na afloop kregen de teams allemaal nieuwe tassen, een mooi cadeau van hun sponsor Juwelier Wieringa.
mei4
13-04-2013 Leiden
Succesvol optreden bij uitverkochte Martini Plaza: Gasterra Flames.
Tijdens de spannende basketbalwedstrijd in Martini Plaza Groningen, hebben 3 teams van The Legacy (Dynamite, Sensation en ACE) spetterende optredens gegeven. Dit deden zij in samenwerking met het Skechers Demoteam en drie dansteams (Limitless, New Generation en D-Crew) o.l.v Iris Kluin. Het was een uitverkochte en spannende wedstrijd. De teams vulden de time-outs en de twee minuten pauzes op. Het publiek reageerde met enorm veel enthousiasme op alle dans optredens. Een geslaagde en gezellige avond!
FotoFlames2
27-04-2013 Sneek
Alle 8 wedstrijd teams van The Legacy plaatsen zich voor Finale NNKS.
Afgelopen zaterdag vond in Sneek de laatste voorronde van het Noord Nederlands Kampioenschap plaats. Acht dans teams o.l.v Cheryl Tualena reisden af naar Sneek en met succes! Maar liefst vier teams werden in verschillende categorien 1e: Dynamite, So-What, ACE en 24/7. Drie teams werden 2e: C-Squad, NO-ID en Sensation en B-Wise werd respectievelijk vijfde.
Alle acht teams hebben zich met gemak weten te plaatsen voor de finale. Deze vind op 8 juni plaats op Urk.
Foto1
Naamloos9

 

SO-What

TSB

27-01-2013

C-Wise (B-Wise en C-Squad) hebben afgelopen zondag gedanst bij de basketball wedstrijd van Gasterra Flames tegen Weert, in Martini Plaza Groningen. De meiden waren gevraagd om de hele wedstrijd de entertainment te verzorgen.

523255_454193577967308_1633481611_n

TSB

De DVD van de dansshow is NU te bestellen.

Je kunt een mail sturen naar: dvdshowthelegacy@hotmail.com met daar in je bestelling. Je ontvangt dan een bevestigings e-mail. De DVD kost 6,50.

rigt5xl5

TSB

Nieuw bij The Legacy in 2013

Modern vanaf 14+. Deze les wordt gegeven door de ervaren Manouk Steendam. VANAF: Donderdag 18 januari van 20.00 – 21.00 uur. Check: www.dansschoolthelegacy.nl

Modern

TSB

 

14-12-12

Delfzijl – De grote zaal van Theater- en congrescentrum De Molenberg was vrijdagavond nagenoeg volledig uitverkocht. Dit maal niet voor een landelijk bekende cabaretier of musicalproductie maar de eindshow van dansschool The Legacy uit Delfzijl. Met zang van Liesbeth Wieringa, ondersteund door Liza Huizen en Frits Huizen, werden de verschillende act’s afgewisseld. Alle dansstijlen waren te zien. Ook de dansstijl Modern onder leiding van Manouk Steendam. Zij choreografeerde twee Moderne stukken die te zien waren tijdens de show. Vanaf januari 2013 wordt er ook Modern gegeven bij The Legacy. Dit was een mooie gelegenheid om de stijl te introduceren bij het publiek. Ook was er een spetterende Aerobic-demonstratie onder leiding van Lenie Waasdorp.

Alle bij de dansschool aangesloten dansers, zo’n tweehonderd in totaal, betraden het grote podium om hun besten dansen te laten zien. Rond de 550 aanwezigen; veelal ouders, opa’s en oma’s, familie en vrienden lieten zien èn horen dat zij trots zijn op hun danstalenten. Het werd een spetterende avond en de positieve reacties waren overweldigend. Voor foto’s kunt u kijken in ons foto album.

32

TSB

Ondernemers steunen Dansschool The Legacy

De complete groep van dansschool The Legacy uit Delfzijl is zaterdag voorzien van nieuwe trainingspakken.

Hiervoor werden diverse sponsoren aangetrokken die, ondanks de huidige recessie, geloven in een goede toekomst van de dansschool, die door een gedreven Cheryl Tualena wordt geleid.

De sponsoren van The Legacy zijn Mossel, Juwelier Wieringa, Bloemenhuis Akkerman, EP Oje, Majabo, Shoeby, Hema, Bakker Bart, Double U, PGB de Vries, De Kakebrug en Kantoor en Kopie.

Dansschool The Legacy wint 5x GOUD!!!!!

25-11-2012

Zondag werd in Leek het grote Danspektakel gehouden. Alle 11 teams van The Legacy namen deel aan deze wedstrijd. En met groot succes. The Legacy werd maar liefst 5 keer 1e, 1 keer 2e en 1 keer 3e. De 1e prijs was voor Sensation in de categorie beginners 14 – 17 jaar. In dezelfde categorie werd NO-ID verdiend 2e. So-What werd in de categorie gevorderd 10 – 13 jaar 1e. Girl Vibe in de categorie beginners t/m 10 jaar 3e. ACE werd in de gevorderden 14 – 17 jaar ook 1e. Dynamite werd in de beginners 18+ categorie 1e en als kers op de taart werd C-Squad in de gevorderden 18+ categorie ook eerste!! Een hele mooie afsluiting van het dansseizoen. Alle teams zijn op 14 december te bewonderen in een spetterende eindsshow die plaatsvindt in De Molenberg in Delfzijl. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de readshop in Delfzijl en Appingedam.

Vrijdag 14 december organiseert dansschool The Legacy een spetterende eindsshow in theater ‘De Molenberg’ in Delfzijl. Alle teams van jong tot oud zullen hier gaan stralen op het podium en hun kunsten laten zien. Ook wordt er een Zumba demonstratie gegeven en zal zangeres Liesbeth Wieringa de avond aan vullen met zang. De presentatie van de avond ligt in handen van Ralph Eisses.

Kaarten voor de eindsshow zijn verkrijgbaar bij ‘De Readshop’ in Delfzijl en Appingedam.

 

B-Wise geeft 2 spetterende shows tijdens Havenconcert

04-11-2012

Demoteam B-Wise heeft 2 spetterende dansshows gegeven tijdens het Haven Concert in Delfzijl.

Het HavenConcert werd georganiseerd door de Magellan Singers en ook het koor Syerdaberth uit Siddeburen trad op.

Het was een goed bezochtte mooie middag in de evenementenhal.

C-Squad behaald de 2e plaats op Europees Kampioenschap HipHop in Parijs.

03-11-2012

Afgelopen weekend ging het Demoteam C-Squad naar Parijs om daar deel te nemen aan het Europees Kampioenschap HipHop.

Het evenement vond plaats in DisneyLand Parijs. C-Squad plaatste zich in mei dit jaar voor het kampioenschap.

De meiden hebben een super prestatie neer gezet door de 2e plaats te bemachtigen in de categorie Junior HipHop.

C-Squad is nummer 2 van Europa!!! Het team krijgt het straks erg druk, de meiden zijn ook geplaatst voor het EK in Glasgow 2013 en het WK in Amerika 2013.

“The Legacy heeft nu ook haar eigen facebook pagina”

Share & like onze pagina

Clinics Streetdance tijdens de Sport Talenten Club in Delfzijl

Delfzijl 29-10-2012

Cheryl Tualena is gevraagd om clinics Streetdance te geven aan de basisscholen ‘De Meerpaal’ en ‘Noorderbreedte’ in Delfzijl. Dit in samenwerking met het ‘Huis voor de Sport. Zij zijn het project ‘Sport Talenten club’ gestart en introduceren dat als eerste bij deze twee basisscholen om daarna uit te breiden naar andere basisscholen in de omgeving van Delfzijl en Appingedam.

Het doel van dit project is om kinderen te laten kennis maken met verschillende takken van sport. Zo krijgen zij allerlei lessen aangeboden door verschillende trainers die hun sport het beste kunnen leren aan de kinderen, van Taekwondo tot aan Turnen en van Zaalvoetbal tot aan Streetdance. Hierna hebben zij de keuze om twee gratis proeflessen te volgen bij de sport die ze willen beoefenen. Cheryl heeft met plezier de eerste clinics gegeven aan basisschool ‘De Meerpaal’ en de kids waren dol enthousiast.

 

Nederlandse titel voor demoteam C-Squad tijdens NK Soneo.

Zwolle 14-10-2012

Zondag reisden we af naar Zwolle voor de finale van het Nederlands Kampioenschap. Vier teams van The Legacy wistten zich

te plaatsen. So-What in de categorie 10 – 13 jaar, ACE in de Rules 12 – 16 aar, B-Wise en C-Squad in de Rules 14+. So-What beet het spits af, in een druk bezette categorie danstten zij hun routine sterk en overtuigd. Dit werd beloond met een 2e plaats!! Daarna was ACE aan de beurt. De Rules categorie met sterkte tegenstanders. Als je in deze categorie eerste wordt plaats je je voor het Europees Kampioenschap in Glasgow Schotland juni 2013. ACE danstte hun routine vlekkeloos! Dit werd beloond met een 3e plaats, super aangezien zij de jongste waren in hun categorie. Daarna was het de beurt aan B-Wise en C-Squad die uitkwamen in dezelfde categorie. Eveneens een sterk veld. B-Wise, incompleet doordat Claudia mistte, rockte het podium in hun nieuwe outfits. Helaas vielen zij net buiten de prijzen en werden 4e. C-Squad was als laatste van de categorie. De meiden zijn in voorbereiding voor het Europees Kampioenschap in Parijs en dat was te zien. Ze waren ijzersterk en dat werd beloond met de Nederlandse Titel!!! Hiermee hebben de meiden zich geplaatst voor het Europees Kampioenschap 2013 in Glasgow. Alle teams van The Legacy hebben een super prestatie neer gezet.